perjantai 7. syyskuuta 2012

. Tarina alkaa .

TERVEHDYS.

Ajattelin laittaa tämmöstä kalablogia tulille, johon saa sitten itsellekkin muistiin, että missä milloinkin on tullut käytyä jahdissa, ja mitä mahdollista saalista on tullut. Tässä saa muutkin sitten lukea menot ja meiningit. 
Mukana reissuilla siis minä, (kutsuttakoon minua vaikka nimellä johnnyboy3000), lähes poikkeuksetta jahtaaja56 ja joskus veljeni (nimi tulee myöhemmin) on myös mukana onnea koittamassa. Jos joskus tulee salamatkustajia mukaan, niin kutsuttaakoon heitä sitten mitä niljakkaimmilla salanimillä.. myöhemmin.

Rehellisesti sanottuna, tässä aika peruspulliasia ollaan kalastuksen suhteen, ja paljon on vielä opittavaa.
Tavaraa löytyy jos jonkinmoista, ja lisää tuntuu tuppaavan vähän väliä kaikkea pientä, mitä voi JOSKUS tarvita. Kalamies tietää mistä puhun :)

Kalastustavat joita käytän/käytämme.

Heittokalastus yleisin: Jiggaus, lipat, lusikat yms. 

Muutama viikko sitten (Elokuun alkupää) alettiin kokeilemaan koskilla perhovehkeilläkin, mutta toistaiseksi olemme joutuneet tyytymään karmaisevaan tappioon, kalamiehen pahimpaan viholliseen, eli kalattomaan reissuun. 

Uistelu onnistuu näillä eväillä vain jahtaaja56:n mökillä käytäessä, josta vene siis löytyy. 

Verkkoja kokeiltu se muutama kerta, mitä on kerennyt.. Aiai siinä hermo lepää kovassa tuulessa verkkoja nostaessa, sekä laskiessa! :D

Pilkkikausi lähestyy kovaa vauhtia, mikäli kerkee muilta talviharrastuksilta, tulee pilkkiä uitettua niinkin usein, kuin suinkaan on mahdollista.

Näillä eväillä alkuun.. Tervetuloa seuraamaan.


Teetetyt reissupaidat aiemmin tältä vuodelta, postausta myöhemmin kehiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti